Hodaj: Nëse presidenti u përgjigjet të gjitha pyetjeve, do të marrë kohë dhe se Thaçi mund të mbahet i arrestuar apo në paraburgim .-Hodaj: Prokuroria Speciale ka bërë shkelje të rregullores Presidenti, Hashim Thaçi, është paraqitur edhe sot para hetuesve të Gjykatës Speciale, ku tash katër ditë po merret në pyetje në lidhje me pretendimet e këtij Tribunali ndaj tij. Avokati i akredituar nga Gjykata Speciale, Taulant Hodaj, thotë se intervistmi i presidentit Thaçi mund të zgjasë nëse u përgjigjet të gjitha pyetjeve të prokurorëve të speciales. Vlerëson se Prokuroria Speciale, ka bërë shkelje të rregullores sepse ka publikuar aktakuzën ende pa përfunduar faze e hetimeve dhe intervistimi.(Teksti- Burimm ZARIQI, kamera-Kushtrim RRMOKU)./21Media

Hodaj: Nëse presidenti u përgjigjet të gjitha pyetjeve, do të marrë kohë dhe se Thaçi mund të mbahet i arrestuar apo në paraburgim .-Hodaj: Prokuroria Speciale ka bërë shkelje të rregullores
Presidenti, Hashim Thaçi, është paraqitur edhe sot para hetuesve të Gjykatës Speciale, ku tash katër ditë po merret në pyetje në lidhje me pretendimet e këtij Tribunali ndaj tij. Avokati i akredituar nga Gjykata Speciale, Taulant Hodaj, thotë se intervistmi i presidentit Thaçi mund të zgjasë nëse u përgjigjet të gjitha pyetjeve të prokurorëve të speciales. Vlerëson se Prokuroria Speciale, ka bërë shkelje të rregullores sepse ka publikuar aktakuzën ende pa përfunduar faze e hetimeve dhe intervistimi.(Teksti- Burimm ZARIQI, kamera-Kushtrim RRMOKU)./21Media