Osmani edhe sot takoi përfaqësuesit e partive politike .-Shala: Fillimi i shkurtit, data ideale për zgjedhje .-Kusari-Lila: Sa më parë të krijohen kushtet për zgjedhje

 Osmani edhe sot takoi përfaqësuesit e partive politike .-Shala: Fillimi i shkurtit, data ideale për zgjedhje .-Kusari-Lila: Sa më parë të krijohen kushtet për zgjedhje

Vazhdojnë konsultimet për caktimin e datës së zgjedhjeve.
Presidentja në detyrë Vjosa Osmani edhe sot ka zhvilluar takime me përfaqësuesit e partive politike në këtë temë.
Më së shpeshti përmenden datat 31 janar dhe 7 shkurt,  por data e saktë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme pritet bëhet pas publikimit të plotë të vendimit nga Gjykata Kushtetuese, e cila rrëzoi qeverinë Hoti. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera-Berat BAHTIRI)./21Media