Tre të vdekur nga koroanivirusi gjatë ditës së sotme.-Për 24 orë u shënuan 9 viktima të koronavirusit.-Qytetarët me vlerësime të ndryshme për masat e reja të qeverisë

Tre të vdekur nga koroanivirusi gjatë ditës së sotme.-Për 24 orë u shënuan 9 viktima të koronavirusit.-Qytetarët me vlerësime të ndryshme për masat e reja të qeverisë

Gjatë ditës së sotme koronavirusi mori tri jetë.
Më herët u raportua për dy viktima, një 64 vjeçar nga komuna e Gjilanit dhe një 77 vjeçare nga komuna e Pejës, ndërsa pas dite u raportua edhe për një të vdekur tjetër nga komuna e Drenasit.
Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, ka njoftuar se në QKUK dhe shtatë spitalet e përgjithshme aktualisht janë të shtrirë mbi 300 pacientë me koronavirus.(Teksti- Valmira HOTI, kamera-Lulzim FANA)./21Media