Paralajmërojnë grevë urie nëse nuk i marrin pagat shtesë

Paralajmërojnë grevë urie nëse nuk i marrin pagat shtesë

Rreth 2 mijë punëtorë teknikë në spitalet dhe Qendrat e Mjekësisë Familjare edhe sot kanë vazhduar grevën në shenjë pakënaqësie për mosrealizim të kërkesave për pagesat shtesë nga ana e Qeverisë së Kosovës. Paralajmëruan grevë urie nëse kërkesat e tyre nuk merren parasysh deri në fund të kësaj jave.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera- Fatos VESELI)./21Media