Komisioni për PTK dhe Vala interviston kryetarin e ARKEP Kreshnik Gashi

Komisioni për PTK dhe Vala interviston kryetarin e ARKEP Kreshnik Gashi

Në Komisionin Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala  ka intervistuar kryetarin aktual të ARKEP-it Kreshnik Gashi. Deputetët kanë kërkuar nga Gashi sqarime lidhur me licencimin e operatorëve virtual, veçanërisht për Z Mobile, si dhe për numeracionin e kësaj kompanie nëse nuk ripërtërihet kontrata mes tyre dhe Telekomit./21Media