Pas 5-6 ditë rezultatet e votave të rinumëruara, atyre me kusht dhe personave me nevoja të veçanta

Pas 5-6 ditë rezultatet e votave të rinumëruara, atyre me kusht dhe personave me nevoja të veçanta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar rinumërimi i 530 vendvotimeve, ku prej tyre deri në mesditën e sotme janë rinumëruar rreth 50% të vendvotimeve të parapara për rinumërim. Sipas koordinatorit të kësaj qendre, Burim Ahmetaj, rinumërimi i këtyre vendvotimeve, numërimi i votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta do të përfundojë brenda 5-6 ditësh./21Media