Seanca për raportimin e kryeministrit, Avdullah Hoti dhe debat parlamentar lidhur me menaxhimin e pandemisë Covid-19, që nisi dje në ora 16:00, e cila do të vazhdojë sot në ora 10:00.

Rreth 5 orë deputetët e Kuvendit të Kosovës, kanë debatuar rreth menaxhimit të situatës së pandemisë.

Seanca që filloi në ora 16:00 e që përfundoi tek në orën 22:00, u karakterizua me shumë debat të ashpër, kryesisht ndërmjet deputetëve të VV-së me kryeministrin Hoti dhe ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Me propozim të shefit të GP-së të VV-së, Rexhep Selimi, seanca për debatin për pandeminë u ndërpre për të vazhduar sot.

Për këtë temë shëndetësore, kanë mbetur të diskutojnë edhe 22 deputetë.