Sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Naim Bardiqi lidhur me vdekjen e 26 vjecarit në Qendrën Studentore tha se nuk ka vërejtur ndonjë parregullësi në raport.

“Nga Ambasada e Kosovës në  Berlin, Qendra Operative e Emergjente, shkresat e ekpiës mjekësore në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, shkresat e ekipes mjekësore në Qendrën e Studentëve, respektivisht karantinës dhe ekipa menagjuese që më ka sjellë raport, personalisht nuk kam mundur të vërej ndonjë parregullësi.”, tha Bardiqi.

Në anën tjetër ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia kërkoi nga Prokuroria e Shtetit që të ndricojë rastin./21Media

Lidhur me rastin e vdekjes së 26 vjeçarit, Sekretari i MSH, #NaimBardiqi tha se nga raporti nuk ka vërejtur ndonjë parregullsi

Lidhur me rastin e vdekjes së 26 vjeçarit, Sekretari i MSH, #NaimBardiqi tha se nga raporti nuk ka vërejtur ndonjë parregullsi

Gepostet von RTV21 am Montag, 4. Mai 2020