Allan vdiq i rrethuar nga familja

Allan vdiq i rrethuar nga familja

Aktori amerikan Jed Allan, i njohur si C.C Capwella në serinë “Santa Barbara”, vdiq në moshën 85-vjeçare.

Lajmi i trishtuar u njoftua nga djali i tij Rick Brown, i cili zbuloi se babai i tij vdiq paqësisht dhe i rrethuar nga familja.

Allan ishte i martuar me Toby Brown nga 1958 deri në vdekjen e saj tragjike në 2001.

Aktori pas vetes la djemtë Mitch, Dean dhe Rick.