Poeti malazias ishte shumë i vlerësuar në Kosovë

Poeti malazias ishte shumë i vlerësuar në Kosovë

Në moshën 87 vjeçare u nda nga jeta shkrimtari malazias, Jevrem Bërkoviq.
Ai është i njohur për kritikat ndaj kundërshtarëve të tij ideologjikë, si dhe ndaj figurave të jetës publike malazeze.
I ndjeri, që ishte mik i disa poetëve të njohur shqiptarë, është vlerësuar lartë edhe nga Kosova, duke pranuar disa çmime./21Media