Vdiq aktorja e njohur italiane Gina Lollobrigida

Aktorja e njohur italiane Gina Lollobrigida është ndarë nga jeta në moshën 95-vjeçare.
Ajo u bë e famshme në vitet 1950 si një seks simbol mesdhetar dhe më vonë punoi si fotoreporter dhe skulptor pasi u largua nga bota e filmit.
Disa nga filmat e saj më të shquar janë: “Bread, Love and Dreams”, “The King, the Queen and the Servant”, “Cervantes”, “Trapeze”, “The Imperial Venus”, “The Hunchback of Notre Dame”.

Back to top button