Sot vdiq këngëtari i njohur gjakovar i muzikës popullore, Bujar Paloja.

Artisti vdiq moshën 65 vjeçare, duke lënë pas një karrierë të bujshme muzikore.

Bujar Paloja ishte bërë i njohur gjatë viteve të 1980’ta dhe të 1990’ta për kultivimin e muzikës së mirëfilltë shqiptare.