Ylli i komedisë, Carl Reiner, i cili ndihmoi në krijimin e “The Dick Van Dyke” dhe luajti në filmat sikurse “Ocean’s Eleven”, ka vdekur në moshën 98-vjeçare.

Shkrimtari, komediani, regjisori dhe aktori i mirënjohur drejtoi edhe disa filma duke përfshirë “The Jerk” (1979) dhe “All of Me” (1984).

Raportohet se ai vdiq në shtëpinë e tij në Bervly Hills, të hënën./21Media