Artistja me ndikim në rrjetet sociale, Braxon Baker vdiq në moshën 21 vjeç.

Njoftimin për vdekjen e saj e ka bërë e ëma, Letricia Loftin Russell, përmes një postimi në rrjetet sociale   “Engjëlli ynë, Braxton Blue.B Baker ka shkruar ,” shkroi Russell. “Perëndia e mori engjëllin që na dha si hua.”  Ajo nuk  bëri të ditur se cili ishte shkaku i vdekjes së vajzës së saj, vetëm se “Nuk kishte gërvishtje, nuk kishte mavijosje, qenia e saj e brendshme dhe e jashtme ishte plotësisht e pastër”.

Baker hyri në  në vitin 2017, ku debutoi me këngën e parë “Verse”./21Media