Notari i njohur nga Shqipëria, Klavio Meca vdiq në moshën 24 vjeçare, ka bërë të ditur Komiteti Olimpikë Kombëtar Shqiptar.

Meca kishte arritur suksese të shumta në sportin e notarisë, duke veçuar atë në Budapest të Hungarisë ku kishte thyer rekordin kombëtar në 400 metra stil të lirë me kohën e përgjithshme 4’04”03.

Ai gjithashtu ishte i njohur për sjelljen e tij shembullore dhe disiplinën sportive.

Me këtë rast, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar i ka shprehur ngushëllime familjes dhe komunitetit sportiv.