Ka vdekur njëri prej themeluesve të Lidhjes Demorkatike të Kosovës, Esat Dauti.

Për ndarjen e tij nga jeta telegram ngushëllimi për familjen ka dërguar kryetari i LDK-së, Isa Mustafa.

“Esad Dauti ishte një ndër themeluesit e LDK-së, aktivist i shquar që nuk u ndal së punuari asnjëherë për të mirën e vendit.

Profili i tij prej intelekteuali, do të shërbej si shembull për gjeneratat e ardhshme dhe anëtarësinë e LDK-së, se si duhet punuar parreshur për shtetin e Kosovës.

Në emrin tim dhe të Lidhjes Demokratike të Kosvoës, u shpreh ngushëllime famlijes, miqve dhe gjithe atyre që e kanë njohur. “, thuhet ndër tjerash në telegramin e ngushëllimit./21Media