Një ngjarje tragjike ka ndodhur mbrëmë në ndeshjen mes Lorientit dhe Rennesit në Ligën 1.

Një punonjës i stadiumit ka vdekur pas ndeshjes. Kjo për shkak se projektorët apo dritat e stadiumit kanë rënë në kokën e punonjësit.

Autoritetet kompetente kanë dalur në vendin e ngjarjes menjëherë pas këtij rasti.