Themeluesi i revistës Hustler, Larry Flynt, ka vdekur në moshën 78-vjeçare.

Ishte vajza e tij, e cila konfirmoi lajmin për vdekjen, e cila ndër të tjera ka treguar se ishte me të dhe gruan e tij, kur Flynt vdiq të mërkurën në mëngjes në spitalin e Los Angeles-it në Cedars- Sinai.

Kujtojmë se Flynt nisi revistën Hustler në vitin 1970 si fletushkë të shtypur, me të njëjtin emër, e cila ekspozonte persona të zhveshur./21Media