Varrimi i të ndjerit bëhet sot në orën 16:30

Varrimi i të ndjerit bëhet sot në orën 16:30

Sot në moshën 66 vjeçare, vdiq Ymer Neziri.

Neziri, fillimisht kontribuoi si mësimdhënës, për të vazhduar më pas punën si inxhinier i Elektroteknikës në KEK dhe së fundmi në KOSTT.

Ymer Neziri, do të kujtohet për kontributin e madh dhënë në fushën e energjetikës së Kosovës.

Kujtojmë se Ymer Neziri, në rininë e tij, ishte edhe futbollist i klubit Flamurtari.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot në orën 16:30, në varrezat e qytetit në Prishtinë./21Media