Ka vdekur punëtori komunal i Vitisë, Rexhep Sinani, ai ka shërbyer për shumë vite në drejtorinë e Financave në këtë komunë.

Në njoftimin e komunës nuk janë bërë të ditura shkaqet e vdekjes.

Kryetari i Vitisë, Sokol Haliti përmes këtij njoftimi ka shprehur ngushëllime për familjen Sinani, kolegët dhe të gjithë ata që e njohën Rexhepin./21Media 

Ndahet nga jeta zyrtari komunal Rexhep Sinani

Me dhembje të thellë morëm lajmin për humbjen e jetës së zyrtarit tanë…

Posted by Komuna e Vitisë on Monday, December 14, 2020