Gjithmonë në përkrahje të…

Gjithmonë në përkrahje të…

Aktorin e njohur, Vedat Bajramin jo rrallë herë e kemi parë në uniformën e policit, jo pse ai ka qenë ndonjëherë polic por shpesh ka luajtur rolin e tyre në skeçe të ndryshme.

Megjithatë, Bajrami ka një respekt të veçantë për Policinë e Kosovës. Ai këtë e ka bërë të ditur përmes një statusi në Instagram.

“Foto e parë për vitin 2019
Gjithmonë në Përkrahje Policia e Kosovës Gëzuar dhe paqi shëndet e punë të mbarë.”, ka shkruar Bajrami poshtë fotografisë./21Media