Ndërtohet kompleksi i energjisë me erë

Ndërtohet kompleksi i energjisë me erë

Fshati Velegllavë I Kamenicës është braktisur tërësisht. Vite më parë filloi ndërtimi I rrugës por mbeti në gjysmë. Afër fshatit është ndërtuar një kompleks për prodhimin e energjisë me erë dhe kjo ngjallë shpresën se banorët do të fillojnë të kthehen për të jetuar në këtë fshat./21Media