Mbledhja e këshillit të ministrave për reformën e Administratës Publike

Mbledhja e këshillit të ministrave për reformën e Administratës Publike

Reforma në administratën publike vazhdon të mbetet ndër prioritet kryesore të qeverisë dhe është evidente që ka pasur progres, mirëpo përkundër arritjeve të deritashme ende ka vend për adresim të sfidave. Kështu tha ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, në takimin e Këshillit të Ministrave për Reformën e Administratës Publike./21Media