Policia kërkon bashkëpunimin tuaj

Policia kërkon bashkëpunimin tuaj

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët që të bashkëpunojnë në gjetjen e një personi i dyshuar për vepra të ndryshme penale .

“ADIL (FAIK) KRASNIQI, i lindur 17.02.1986, vendi i lindjes-Prishtinë, adresa rr.,,Murat Gjakja” Kolovicë-Prishtinë
Luten të gjthë qytetarët të cilët posedojnë informata lidhur me vendndodhjen e këtij personi apo ndonji informatë lidhur me kët person,të njoftojnë stacionin policor më të afërm si dhe në numrat e telefonit :192 044 504 102 0290 322 013 dhe 0290 322 406.”, thuhet në njoftimin e policisë.

Personi në foto është ai që po kërkohet nga policia./21Media