Nga nesër rihapen, kufijtë tokësor, çerdhet, sektori i gastronomisë...

Nga nesër rihapen, kufijtë tokësor, çerdhet, sektori i gastronomisë…

Qeveria e Kosovë ka marr vendim që nga nesër të rihapen kufijtë tokësor, çerdhet, kopshtet, sektori i gastronomisë si dhe qendrat tregtare. Në një konferencë për media kryeministri në detyrë Albin Kurti foli edhe për masat e reja të reciprocitetit me Serbinë si dhe vendimin e Gjykatës Kushtetuese!(E pergaditi- Ilir BERISHA)./21Media