“Vendimi kryesor që është dashur të marrë Qeveria është heqja e akcizës dhe TVSH-së”

Ish-anëtari i Komisionit të Zhvillimit Ekonomik, Blerim Grainca, sonte në RTV21 u shpreh se në situata të krizës, qeveritë e përgjegjshme kanë dalë me alternativa dhe tha se fatkeqësisht Qeveria e Kosovës është treguar e papërgjegjshme në shumë dimensione.
Ai në “Click” deklaroi se vendimi kryesor që është dashur të marrë Qeveria është heqja e akcizës dhe TVSH-së.

Ndër të tjera, Grainca tha se të gjitha vendimet që ka marrë Qeveria Kurti në kohë krize kanë qenë të paarsyeshme./21Media

Back to top button