Gashi: Po vendoset gurthemeli i një patrioti të veçantë  

Gashi: Po vendoset gurthemeli i një patrioti të veçantë  

Në fshatin  Mikushnicë të Skenderajt u vendos gurthemeli i Kullës së luftëtarit të Lëvizjes së Kaçakut, Shaban Mangjolli. Pjesë e kësaj ceremonie ishte edhe Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi./21Media