Arti i Karantinës

Arti i Karantinës

Në ditët e sotme, ka një trillim të ri arti që po shfaqet në botë. Muzikë, komikë, grafikë, madje edhe filma po krijohen rreth koronavirusit dhe këto nuk kanë të ndalur.

Duket se karantina ka krijuar të paktën një efekt pozitiv anësor, krijimtaria e njerëzimit po zhvillohet, transmeton rtv21.tv.

Gjatë pandemisë aktuale të koronavirusit, shumë njerëz ende injorojnë rregullat themelore të karantinës dhe sigurisë personale. Mund të themi se aftësia për të ruajtur vulën e karantinës është një lloj arti. Kështu u shfaq agjensia “Looma” me idenë e fushatës sociale “Arti i Karantinës”.

Pjesët klasike të artit marrin një pamje të re dhe mësojnë se si të ndaloni përhapjen e COVID-19 dhe të qëndroni të sigurt.

Si pjesë e fushatës globale #FlattenTheCurve, synon të bartet mesazh dhe të ndalohet përhapjen e virusit./21Media