Artisti meksikan, Enrique Bernal ka gjetur një mënyrë delikate dhe madhështore për të ndriçuar vizatimet e tij.

Artisti i talentuar është duke punuar në veprat e tij të artit me lapsa dhe stilolapsa, i cili shton disa efekte pas prodhimit dhe vizatimet e tij kalojnë në një nivel krejt të ri, transmeton rtv21.tv.

Artisti përdor një aplikacion të quajtur “Medibang Paint”. Një nga karakteristikat e tij është një “shkëlqim” dixhital që imiton një burim drite fluoreshente, por nuk do të ishte asgjë pa përdorimin e zgjuar të Bernal nga ajo. Të dyja këndet e shkëlqimit dhe ngjyrat që ai i bën subjektet e tij të shfaqen me të vërtetë pop dhe të krijojnë një shëmbëlltyrë jashtë letrës./21Media