Situata tejet befasuese dhe qesharake

Situata tejet befasuese dhe qesharake

Me siguri jeni mësuar me idenë se prindërit janë rritur mjaft dhe janë të zotët. Ata kanë një përgjigjie për çdo pyetje dhe një zgjidhje për çdo problem. Por, herë pas here ata dalin jashtë kontrollit dhe sillen më keq se sa fëmijët!

Prindërit janë miqtë  më të ngushtë, të cilët gjithmonë do të kujdesen për ju. Ata mund të bëjnë gjërat e duhura, si dhe të bëjnë gabime, përcjell rtv21.tv

Interneti është plot me këshilla se si të sillen prindërit e rinj. Megjithatë, në praktikë gjithçka mund të dalë krejtësisht ndryshe.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të asaj që “të jesh një prind” nuk kupton domosdoshmërisht “të jesh përgjegjës”./21Media