Nëse do të shohim se sa të ndritshëm do të shkëlqejnë sytë e fëmijëve tanë ndërsa shikojnë qenin ose vendosin të shpenzojnë paratë e ditëlindjes për të ndihmuar të tjerët, ne hidhemi, rrëmbejmë telefonin dhe marrim pamjen e përsosur, përcjell portali rtv21.tv

Nuk ka asnjë mënyrë për dëshmuar një vepër të mirë të fëmijës tuaj.

Këto imazhe u ndanë nga prindërit, duke dëshmuar se edhe veprimet më të vogla kanë fuqinë të Shkaktojnë buzëqeshje të mëdha në fytyrat e njerëzve të tjerë./21Media