Ka njerëz që janë të pakujdesshëm e bëhen edhe të bezdisshëm

Ka njerëz që janë të pakujdesshëm e bëhen edhe të bezdisshëm

Për fat të keq, ka shumë njerëz në planetin tonë që nuk duan të jenë si të gjithë të tjerët, por shkojnë kundër sistemit dhe nuk ndjekin asnjë nga rregullat përgjithësisht të pranuara për sjelljen në një shoqëri të civilizuar.

Kjo nënkuptohet për ata njerëz që lehtë mund të thyejnë rregullat në avion, të cilët mund të vendosin këmbët e tyre në mes të vendeve në transportin publik ose atyre që hedhin sendet e tyre kudo në hapësira që nuk do të duhej t’i hidhnin.

Sipas Bright Side, është e pamundur që njerëzit e tillë të korrigjohen dhe “kjo është arsyeja pse zgjidhja më e mirë është t’i çonin ata në një planet tjetër”./21Media