Një prodhues i verërave australiane e ka krijuar një verë ngjyrë vjollce krejtësisht natyrale.

Vera është bërë në Australinë Perëndimore nga kompania Masstengo e prodhuesit të verës Tim Macnamara të cilit iu janë dashur dy vjet për ta krijuar.

Vera ka një ngjyrë të ngjashme me një fushë livandoje, transmeton rtv21.tv.

Masstengo, kompania mëmë, filloi me qëllimin për të bërë verë që shtriu kufijtë.

Vera është në dispozicion në internet dhe në një gamë të gjerë të shitësve me pakicë./21Media