Veseli: Qeveria në ikje po e rrezikon sovranitetin e veriut të Kosovës.-Tahiri: Për mua është punë e mirë që kanë hyrë në karantinë.-Xhema: Policia na thanë se janë vënë masat nga Qeveria e Serbisë.-Hasani: Kjo pjesë nuk është Kosovë

Veseli: Qeveria në ikje po e rrezikon sovranitetin e veriut të Kosovës.-Tahiri: Për mua është punë e mirë që kanë hyrë në karantinë.-Xhema: Policia na thanë se janë vënë masat nga Qeveria e Serbisë.-Hasani: Kjo pjesë nuk është Kosovë

Për shkak të rasteve më të reja të infektimit të qytetarëve me koronavirus, Shtabi i krizës në veri të Mitrovicës i cili nuk i raporton Prishtinës ka shpallur mbrëmë të karantinuar këtë qytet. Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka reaguar ashpër për sic tha cenimin e sovranitetit të Kosovës në pjesën veriore të vendit. Ndërkohë, njohës të cështjeve politike thonë se duhet bashkëpunim për çështjen e pandemisë dhe shëndetit publik./21Media