Së shpejti edhe një version tjetër

Së shpejti edhe një version tjetër

Versioni i dytë i iOS – 13.2 beta po lansohet dhe ka me bollëk emotikone të reja. Përditësimi i fundit përfshin 59 karaktere të reja.

Një nga ndryshimet më të dukshme është larmia e toneve të lëkurës në emotikonin që njerëzit shihen duke i shtrënguar duart, që është dashur 1 vit për tu realizuar, transmeton rtv21.tv

 

Po ashtu, janë shtuar edhe shumë emotikone tjera./21Media