Vesa jep detaje rreth këtij projekti

Vesa jep detaje rreth këtij projekti

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Vesa Smolica nuk po e lë anash muzikën as në këtë kohë pandemie. Këngëtarja e mirënjohur po sjellë një këngë me Gëzim Lazrin dhe Faton Maculen si gitarist, por që s’ka të bëjë me pandeminë.

Tema e këngës është për një dashuri të pamundur, por siç spjegoi Vesa në “1 Kafe prej Shpisë”, përfundon me një shoqëri të mirëfilltë.

Artistja ditë më parë bëri të ditura disa detaje rreth kësaj kënge./21Media