“Njësoj” mban titullin kënga më e re e Vesa Smolicës, të cilën artistja e prezantoi para publikut edhe me videoklip.

Tekstin dhe melodinë e ka bërë vet Vesa, kurse për producimin është kujdesur Mixey.

Edhe këtë herë, Vesa vjen me një paraqitje të mrekullueshme në klip, duke marrë vëmendje me disa prej dukjeve atraktive që ka shfaqur.21Media