Veseli takon komunitetin e biznesit

Veseli takon komunitetin e biznesit

Kandidati i PDK-së për Kryeministër, Kadri Veseli, ka takuar përfaqësuesit e odave ekonomike dhe përfaqësues të bizneseve. Tha se plani i tij kundër korrupsionit do të krijojë kushte më të favorshme për bizneset./21 Media