Veseli: Nuk jemi për luftë, derisa Serbia nuk cenon sovranitetin e Kosovës

Veseli: Nuk jemi për luftë, derisa Serbia nuk cenon sovranitetin e Kosovës

Dialogu duhet të përfundojë me Kosovën si anëtare të OKB-së dhe zgjidhjet tjera nuk kanë kuptim, ka deklaruar kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, në një konferencë për media. Ndjekim deklaratën e tij.