Kreu i PDK-së- Kadri Veseli në Prizren

Kreu i PDK-së- Kadri Veseli në Prizren

Në 142 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, përfaqësuesit politik kan folur për situatën politike të Kosovës si dhe kanë adresuar objektivat e tyre në kët çështje.
Kryetari i Partisë Demokratikë të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se vetëm partia që drejton ai, mund ta bëjë rimëkëmbjen kombëtare të shqiptarëve. Veseli theksoi se pandeminë e mashtrimit nga qeveria Kurti dhe Hoti mund ta ndal vetëm PDK./21Media

V