Veseli zotohet se në qevria do të formohet me ministra pa aktakuza për korrupsion e nepotizëm

Veseli zotohet se në qevria do të formohet me ministra pa aktakuza për korrupsion e nepotizëm

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, gjatë një interviste theksoi se do të formojë qeveri me të rinj dhe me njerëz pa aktakuza për korrupsion e nepotizëm. Veseli tha se 6 tetori është shans për ta kthyer besimin e qytetarëve për këtë vend. Premton se nuk do të ndalet së punuari asnjëherë për një Kosovë perëndimore./21Media