Filloi Festivali sportiv

Filloi Festivali sportiv

Pasardhës të Adem Jasharit dhe të kampiones Majlinda Kelmendi, i quajti kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, fëmijët parafillor të Prishtinës. Ai gjatë hapjes së festivalit sportiv, është zotuar se do të investojnë në stadiumet e Kosovës.