Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli do të mbajë konferencë për media, pas ngritjes së aktakuzave nga Specialja, kundër tij dhe presidentit Hashim Thaçi.

Konferenca është paraparë të fillojë në ora 19:30, në selinë qendrore të PDK-së.