Veseli: Ndërtimet pa leje dhe lejet e reja të ndërtimit, ndër më problematiket për korrupsion

Veseli: Ndërtimet pa leje dhe lejet e reja të ndërtimit, ndër më problematiket për korrupsion

Kandidati i PDK-së për kryeministër Kadri Veseli, vizitoi disa lagje të Prishtinës për të shpalosur para qytetarëve projektin e tij për legalizimin e 350 mijë shtëpive e banesave që ende nuk kanë leje e fleta poseduese, duke e mbajtur kështu të bllokuar kapitalin e qytetarëve që arrin në rreth 10 miliardë euro./21Media