Aktivitet parazgjedhor i PDK-së në Ferizaj

Aktivitet parazgjedhor i PDK-së në Ferizaj

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryeministër, Kadri Veseli, është pritur në Ferizaj nga qindra zyrtarë të kësaj partie për të diskutuar për përgatitjet e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe planin e tij për zbatimin e planit kundër korrupsionit dhe nepotizmit. Veseli gjatë këtij tubimi tha se lufta kundër korrupsionit do të sjell ekonomi të zhvilluar dhe vende pune./21Media