“Me njerëz të pakorruptuar Kosova do të jetë më e fuqishme ekonomikisht”

“Me njerëz të pakorruptuar Kosova do të jetë më e fuqishme ekonomikisht”

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli i shoqëruar nga ministri në detyrë i Financave, Bedri Hamza, vizituan Doganën e Kosovës. Gjatë kësaj vizite, kryetari i legjislaturës së gjashtë të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli u shpreh se drejtimi i Kosovës duhet të jetë me njerëz të pa korruptuar dhe që janë të vendosur ta mbrojnë ligjin. Ndërsa, ministri në detyrë i Financave, Bedri Hamza, tha se nga Dogana buxheti i Kosovës është rritur për 700 milionë euro./21Media