Kuvendi votoi Komisionin për të dënuar krimin serb në Kosovë

Kuvendi votoi Komisionin për të dënuar krimin serb në Kosovë

Kuvendi i Kosovës votoi për formimin e Komisionit të veçantë për të dënuar krimin dhe gjenocidin serb në Kosovë.

Kryeparlamentari Kadri Veseli, th me ketë rast se Kosova duhet ta dërgoj Serbinë në Tribunal Ndërkombëtar për krimet e luftës.

Në këtë seancë u miratua edhe  vazhdimi i mandatit të Komisionit Hetimor për hetimin e rastit të deportimit të gjashtë shtetasve turq nga Kosova./21Media