Kryeparlamentari Veseli është takuar me liderët e vendit

Kryeparlamentari Veseli është takuar me liderët e vendit

Kryeprlamentari Veseli ka mbledhur udhëheqësit e institucioneve, presidentin Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj, anëtarët e ekipit negociator dhe ministrin e Punëve të Jashtme Behgjet Pacolli.  Në këtë takim është diskutuar për Samitin e Berlinit, dialogun me Serbinë por gjithashtu edhe për takimin që do të mbahet më 1 korrik në Paris. Udhëheqësit e shtetit janë koordinuar se nuk do të marrin asnjë vendim që shkon në dëm për vendit e që do t’i nënshtroheshin Serbisë, duke përfshirë edhe vendimin për pezullimin e taksës./21Media