Çfarë tha sot kryetari i PDK në Suharekë?

Çfarë tha sot kryetari i PDK në Suharekë?

Kandidati për kryeministër nga PDK, Kadri Veseli, ka deklaruar se do t’i shkojë deri në fund luftës kundër korrupsionit dhe nepotizmit, e këtë ai tha se do ta bëjë për t’i dhënë perspektivë të rinjve të vendit. Këto deklarata Veseli i bëri gjatë vizitës në komunën e Suharekës./21Media