Veseli: Të gjithë të korruptuarve do t’u konfiskohet pasuria e paligjshme.-Tahiri: Ka qenë përkushtim i Veselit lufta kundër krimit dhe korrupsionit

Veseli: Të gjithë të korruptuarve do t’u konfiskohet pasuria e paligjshme.-Tahiri: Ka qenë përkushtim i Veselit lufta kundër krimit dhe korrupsionit

 Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli  vazhdon me fushatën e tij për luftën kundër korrupsionit.
Ai sot ka thënë se e gjithë pasuria e fituar në mënyrë të paligjshme do të  konfiskohet./21Media